Mit adhat Neked egy tökéletesen megválasztott virtuális asszisztens? Miért is éri meg vele dolgozni? Miért dolgoztatnak egyre többen velük?

Elfoglalt, folyton dolgozó cégvezető vagy Te is? Ez kell neked:

Elfoglalt kisvállalkozóként talán már Te is eljátszottál a gondolattal, milyen jó is lenne, ha végre nem Neked kellene mindent egyedül csinálnod a vállalkozásodban. Mennyire jó lenne egy olyan üzleti partner, aki támogatja a vállalkozásodat, akinek ugyanúgy fontos, hogy menjen, sőt dübörögjön a Te vállalkozásod. Aki nem azt nézi, hogy mikor jár már le a munkaideje, hanem azt várja, mikor bízol rá egy újabb feladatot, amivel segíthet Neked előrébb juttatni a vállalkozásodat.

Nem kell tovább keresgélned az ideális megoldást.

2 részes cikksorozatomban bemutatom Neked a Virtuális Asszisztens szakmát. Ők azok akik mindezt a segítséget meg tudják adni Neked és a vállalkozásodnak.

Lássuk miképpen tud hosszú távon a legjobb befektetéssé válni egy tökéletesen megválasztott virtuális asszisztens:

Kik is azok a virtuális asszisztensek?

Azok a magasan képzett szakemberek, akik virtuálisan, a távolból segítenek vállalkozásoknak. Támogatják azok működését. Virtuális adminisztrációs asszisztencia szolgáltatásokat látnak el.
Ide sorolhatjuk például a virtuális marketing asszisztenseket, a virtuális szövegíró (tartalomkészítő) asszisztenseket, a virtuális személyi asszisztenseket stb. Vagyis a virtuális asszisztens nem feltétlenül, s nem minden esetben egyenlő egy „virtuális titkárnővel.

forrás: WikiPedia (a cikk a kép alatt folytatódik)

Amiért Neked pláne megéri:

  • saját eszközeivel dolgozik
  • saját irodájában/otthonában dolgozik
  • saját képzéseit, szakmai fejlődését magának finanszírozza
  • szerződéses jogviszonyban dolgozik
  • az adóit, járulékait ő fizeti saját maga után
  • a munkaviszonyhoz kapcsolódó adminisztrációs és egyéb járulékos terhektől mentes

Virtuális Asszisztensek Hónapja az E-Piactéren!

Tudtad?
E-piacterünkön kiemelt kategóriaként nagyon sok virtuális asszisztenssel veheted fel a kapcsolatod 2018. március 19. és 2018. április 8-a között.

Írta: @irodamanager

Hozzászólások