A múlt heti adatgyűjtési botrányból kifolyólag Elon Musk úgy döntött kapcsolódik a #deletefacebook mozgalomhoz és törölte cégeit a Facebookról.

A mozgalom arra szólítja fel az adataikra érzékeny embereket (és nem csak azokat), hogy töröljék magukat a legnagyobb közösségi oldalról.

Az ügy mellé állt többek között az a Brian Acton is – akit a Facebook tett milliárdossá, amikor felvásárolta a részben általa alapított WhatsAppot –, azt üzenve, hogy: itt az idő, mindenki törölje a fiókját.

letöltés

A Tesla és Elon Musk a Twittert választotta a további közösségi kommunikációjához.

Facebook adatkezelési botrány: Több mint 270 000 felhasználó adatát kezelte nem megfelelően korrekt módon az a vállalat, amelynek szolgáltatásait az amerikai sajtójelentések szerint Donald Trump és más republikánus politikusok is igénybe vették. Szakértői becslések szerint az adatok jellege miatt végül közel 50 millió ember adatai kerülhettek illetéktelenekhez.

Sokan ezzel a Facebook jövőjét kérdőjelezik meg, hiszen, ha a Tech cégek közül ennyi nagy ember áll a dolog mellé akkor az mögött valószínűsíthető, hogy van is valami és nem véletlenül csinálják.

Féltik az adataikat? Vagy egyszerűen a Facebook helyett jön nemsokára valami más?

A Partnerer.com pl. a magyar cégeknek ad egy új, érdekes és megfelelő alternatívát a kommunikációhoz. Próbáld ki Te is MOST!

Csak egy pár opció a sok Partnerer.com lehetőség közül:

farmto table
Copy of Copy of Copy of farmto table

Regisztrálj most 1 perc alatt:

Copy of Copy of farmto table
Copy of farmto table (1)

Mi pontosan a Partnerer.com?

Tudd meg röviden itt mit ad a magyar KKV-k közösségi oldala:

Friss cikkeink

Legutóbbi MarketPlace termékek

Hozzászólások