Tovább az eszköztárra

Alap információk

Cégem fantázianeve: (pl.: Könyvkötő Ninják)

Brand Support

Válassz érdeklődési kör(öke)t

38, 47, 49

Bemutatkozás

"Elevator pitch"-em:

Brand Support |Virtuális Asszisztens Szolgáltatások

BRAND SUPPORT – VIRTUÁLIS ASSZISZTENS SZOLGÁLTATÁSOK

Ki az a VIRTUÁLIS ASSZISZTENS?
Van pontos meghatározása VA szolgáltatásnak?
Pontos definíciója nincs a Virtuális Asszisztens, azaz ” VA” szakmának, hiszen minden asszisztens más és más területen nyújt értékes szolgáltatást.
Általánosságban a Kis- és középvállalkozók jobb keze, aki leveszi a terhet a VÁLLALKOZÓ, ÜGYVEZETŐ válláról, bármilyen üzletét érintő területen. Munkájával támogatja az ügyfelét abban, hogy fő tevékenységére minél több ideje és energiája maradjon.
Egyes vállalkozások nem engedhetnek meg maguknak teljes munkaidős alkalmazottat, ezért is olyan remek lehetőség virtuális asszisztenst megbízni, mert meghatározott kereteken belül, akár csak napi pár óra is kérheted a segítséget. Egy vállalkozásnak – amennyiben teljes állású ügyintézőt alkalmaz – minden hónapban ki kell termelni az alkalmazotti keresetet, járulékot, függetlenül attól, hogy az adott hónapban szárnyal, vagy éppen hullámvölggyel küzd. Ez utóbbi esetben egyszerűen nem adsz neki megbízást, így már nem is növeled a kötelező kiadásaid nehezebb időkben.
Miért is éri meg Virtuális Asszisztenst fogadni?
Virtuális Asszisztens vs Manager asszisztens
Mindenképp megéri Virtuális Asszisztenst fogadni akár projekt, akár óra alapon. Mivel így csak annyit fizetsz, amennyit Ő ténylegesen a te üzleteddel foglalkozik. Megbízási Szerződés keretein belül szolgáltatásáért számlát állít ki számodra. Hasonló a rendszer, mint a könyvelőd esetében, hiszen ő sem ül veled egy irodában, mégis tudod, hogy elvégzi a rábízott feladatokat. Ugyanígy a Virtuális Asszisztens is saját eszközeit igénybe véve intézi el neked a rá bízott teendőket. Nem kell számára sem irodát berendezned, sem számítógépet biztosítani, sem egyéb munkafeltételt megteremteni. Csupán kiadod a feladatot, pontosan egyeztettek az igényeidről, határidőről. Míg egy Manager Asszisztens, aki a Te vállalkozásodban személyesen van jelen, lehet nem értékes munkaórával tölti ki a 8 órát, azonban, hogy ne veszíts el a haszontalan munkaidőt kénytelen vagy elfogadni és kifizetni, csak úgy, mint a járulékait. Egy “VA” esetében a kidelegált munka teljes mértékben tőled függ. Lehet rendszeres megbízás, vagy projekt alapú alkalmi megbízás is.
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy egy “VA” mennyit foglalkozik az én teendőimmel?
Röviden: AZ ELVÉGZETT FELADATRÓL
Továbbá van időmérő applikáció, melynek eredményeit kiexportálva láthatod, hogy mennyi időt vett igénybe az adott munka. Ez alapján egyértelmű, hogy mennyi idő kerül kiszámlázásra.
Mely területen tud segíteni egy Kis- és Középvállalkozást egy Virtuális Asszisztens?
Mivel minden VA más és más, így a szolgáltatási területek is változóak, legyen az:

Marketing (online, offline, social media)
Design, grafika, arculattervezés
HR
Irodai Adminisztráció
Weblapkészítés- és karbantartás
Blog szerkesztés, tartalomírás
Ügyfélszolgálat
Számlák kiállítása, kezelése
Kutató munka
Projekt management

Számos terület létezik, melyet Te magad végeztél a vállalkozásodban, azonban rájöttél, hogy túl időigényes. Mindez pedig a lényegi termelő munkádtól vonta el az energiát. Tudod, hogy szükséges, de a Te napod is csak 24 órából áll.
Ne engedd, hogy túlterheljenek ezek a kötelező, és macerás feladatok. Hiszen van segítség a vállalkozásodhoz. DELEGÁLD KI!
http://www.brandsupport.hu 

Lost Password

Brand Support

Brand Support profilképe

@brandsupport

aktív 4 hónap, 3 hét óta