Tenderek

Nincsen időd keresgélni a Partnerer ajánlatok között? Nem találtál céljaidnak éppen megfelelőt?
Írj ki itt egy ajánlatkérő pályázatot! Hadd jelentkezzenek rá az Üzlettel rendelkező felhasználók, akár rád szabott ajánlataikkal.

Pályázóknak:
Itt találod a Tendereket. Ezek ajánlatkérő pályázatok. Regisztrált felhasználók töltik fel. Akik nem érnek rá keresni a Partnerer üzletek választékában vagy nem találtak céljaiknak megfelelőt. A Tenderekre jelentkezni csak saját, az E-Piactéren aktív termékkel lehet. Ezeket itt kezelheted.

*Tipp: Van terméked, de nincs a kiszemelt Tenderhez megfelelő aktív? Hozz létre egyet és jelentkezz rá azzal!
Sűrgősen webdizájnert keresek. Egy horvát nyelvű honlapról van szó, de csak formázi kell. A formázást és minden instrikciót megkapsz, így a nyelvet nem kell tudnod. Az oldal Wordpress oldal.
Webshopomhoz keresem azt a GDPR felkészítőt aki végre elmond nekem mindent, hogy mit kell csinálnom. - Hírleveleket küldünk - Postán szállítunk a megadott adatokkal vevőinknek (Név, cím, telefonszám) Cégünk havi kb. 15Mft forgalommal rendelkezik.  
Olyan személyt keresek, aki a Facebook és Partnerer oldalaimat létrehozza, felfuttatja, és karban tartja.
Keresünk egy csapattagot akinek tetszik a Partnerer.com és szívesen belerakná a saját munkáját!
Szeretnék egy webshopt, 25 termékkel. Kártyás fizetéssel. Elképzelésem már van, már csak azt a csapatot keresem aki e legjobban megcsinálja.
Budapesten, ha lehet belvárosban. Jól megközelíthető irodát keresek. Két asztallal és infrastrktúrával. Metróhoz közel.
Keresem azt aki megtervezné és megalkotná cégem arculatát. Szükségem lenne egy logora amit mindenhol használhatok. Névjegykártyára és egy szorólapra.  
Load more
Oszd meg: