A NAGY-VA BOOM ebook

3490 Ft

A NAGY-VA BOOM – Hogyan teremts magadnak átlagon felüli egzisztenciát Aktív Virtuális Asszisztensként című ebook

Érdekel a Virtuális Asszisztens szakma? Szívesen belefognál, de nem tudod, hogy hogyan kezdj neki? A könyvemben választ kapsz erre a kérdésedre is!

Leírás

Ha eleged van abból, hogy az életed javarészét az teszi ki, hogy hiába próbálsz egyről a kettőre jutni, vagy ha éppen meg szeretnél szabadulni az alkalmazotti kötöttségektől, és úgy gondolod, hogy készen állsz a váltásra, változásra, akkor ez a könyv neked szól!

A NAGY VA-BOOM ALAPJÁN FELMÉRHETED AZT, HOGY, HA TE IS VIRTUÁLIS ASSZISZTENS LENNÉL:

Milyen volna az életed digitális nomádként, aki ha úgy hozza a sorsa, az Égei-tenger partján, vagy egy milánói kávéház teraszán ülve dolgozik?
Hogyan küzdenél meg a kihívást jelentő feladatokkal mentálisan és pszichésen?
Mennyi időt töltenél munkával egy nap és mennyit keresnél vele?
Hogyan készülnél fel egy-egy konzultációra?
Milyen eszközökre volna szükséged a munkavégzéshez?
Hogyan menedzselnéd önmagad?
Hogyan tennél szert új ügyfelekre és mi módon tarthatnád meg azokat, akik már együtt dolgoznak veled?
Kik lennének azok, akikkel semmilyen körülmények között sem dolgoznál együtt?

************

Rendeld meg az ebookot kezdd el még ma a felkészülést!

************

Rendelés és további információ: https://aktivvirtualisasszisztens.hu/

( 1 vélemény ) Nézd meg az összes értékelést Nincsen még vélemény

Hiszem, hogy a kötelező dolgok az életben nem kell, hogy megnehezítsék mindennapjainkat, csak meg kell találnunk a megoldást és a velünk együttműködő embereket, akikkel egy egészt, egy jól és hatékonyan működő vállalkozást alkotunk.​ Ha megkeresel, egy megbeszélést mindenképpen tartanunk kell. Ehhez nem feltétlenül kell, hogy személyesen találkozzunk, a munkát egy telefon vagy skype beszélgetés után már el is kezdhetjük. Ha van már egy program, felület vagy bármilyen lista, amiben már elkezdtél adminisztrálni, fontos, hogy megismerhessem azt a rendszert, amivel dolgozol, ezért annak használatát, “műhely titkait” át kell adnod nekem. Én maximálisan alkalmazkodom Hozzád, hiszen a Te nyilvántartásod, a Te rendszered, Neked kell tudni majd kiigazodni rajta és hasznossá tenni a munkádban. Az sem akadály, ha még csak most indulsz az online piacon vagy bármely területen és nincs még kiforrott, kialakult rendszered, csak elméletben tudod, hogy mit, hogyan szeretnél. Én tudok Neked az induláshoz maximális hátteret biztosítani, van elég rutinom, tapasztalatom, hogy melyek az átlátható és hasznos listák, információk. Működés közben úgyis alakulni fog minden, a kezdeti tanácstalanság nem lehet Számodra akadály – velem :-) Ha tehát szükséged van egy profi, rugalmas és megbízható Adminisztrátorra, – aki kicsit több is, mint “csak” Adminisztrátor -, akkor keress meg, és leveszem a terhet a válladról. Adminisztrációd teljes mértékben rám bízhatod, promócióidat megfelelő kreativitással, közvetlen kommunikációval és mutatós képekkel spékelem meg; követve a jóval előttünk járó nyugati, vagyis inkább amerikai trendeket.​ Mottóm: Nem kell egyedül viselned a terheket…a munkamegosztás minden esetben produktivitást eredményez!

Szállítás részletei

Termék küldése innen: Hungary

Ide:Hungary Free

Az üzlet adatvédelmi és adatfeldolgozási feltételei:
(Megjegyzés: minden üzlet más- és más adatvédelemmel és feldolgozással működik. A Partnerer oldalon csak a kapcsolódást segítjük.. Megrendelés után átadjuk a megadott adatokat és azt a 3. félre bízzuk azután, amit azt a saját rendszerével feldolgoz. Az adatok megőrzéséről a Partnerer oldalon, az adatvédelmi leírásunkban tájékozódhatsz.)

http://azadminisztrator.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/