Így találd meg a tökéletes virtuális asszisztensedet – Tanácsadás ajándék E-bookkal

9000 Ft

A tökéletes virtuális asszisztens megtalálása, akár csak a tökéletes munkavállaló kiválasztása, komoly odafigyelést igényel. HR-esként és több éves irodamanagerként szerzett tapasztalatommal ezzel a tanácsadási szolgáltatással megismertetm Veled a tökéletes virtuális asszisztens legfőbb ismérveit, illetve, hogy hogyan szűrd a jelölteket, miután eldöntötted, hogy szeretnéd a feladataid nagy részét kiszervezni egy virtuális asszisztensnek.


Itt található: Hungary

Eladó Irodamanager
Kategóriák , Címke

Leírás

Ha már készen állsz egy virtuális asszisztensre, jelen tanácsadásunk keretében segítünk képet alkotni a tökéletes virtuális asszisztensről – ezzel megkönnyítve számodra a kiválasztási folyamatodat – aki valóban a legjobb befektetés lesz vállalkozásod számára.

A tanácsadás ideje 30 perc
Tanácsadás módja: on-line

( 1 vélemény ) Nézd meg az összes értékelést

Posted on 2018-03-21 by A balkáni webes kapocs


Irodamanager szolgáltatásunk keretében online formában nyújtunk operatív vállalkozástámogatási szolgáltatásokat.

Tanácsadásunk keretében segítséget nyújtunk számodra a megfelelő virtuális asszisztens megtalálásához. Ehhez két ingyenes e-bookot is összeállítottunk, melyekből kiderül, hogy készen állsz e egy virtuális asszisztensre, valamint támpontokat kapsz a tökéletes virtuális asszisztens megtalálásához. Ezeken kívül érdemes követned a blogunkat is a témában, ahol rendszeresen jelennek meg cikkeink a virtuális asszisztensekről.

VA mentor szolgáltatásunk keretében összefogjuk és szakmailag támogatjuk a hazai virtuális asszisztens közösséget. Célunk, hogy magas minőségen szolgáltatást nyújtó virtuális asszisztensek szolgálják a hazai kkv szektort.

Szállítás részletei

Termék küldése innen: Hungary

Ide:Hungary Free

Az üzlet adatvédelmi és adatfeldolgozási feltételei:
(Megjegyzés: minden üzlet más- és más adatvédelemmel és feldolgozással működik. A Partnerer oldalon csak a kapcsolódást segítjük.. Megrendelés után átadjuk a megadott adatokat és azt a 3. félre bízzuk azután, amit azt a saját rendszerével feldolgoz. Az adatok megőrzéséről a Partnerer oldalon, az adatvédelmi leírásunkban tájékozódhatsz.)

https://www.irodamanager.hu/adatkezelesi-tajekoztato