Készen állsz egy virtuális asszisztensre? – Tanácsadás Ajándék E-bookkal

19000 Ft

Téged is betemet a rengeteg tennivaló, jó lenne, ha valaki segítene, de fogalmad sincs hogyan állj neki a keresésnek, vagy hogy egyáltalán valóban szükséged van e segítségre, vagy egyszerűen csak jobban kellene tudnod az idődet beosztani?

A tanácsadásomra online formában kerül sor (skype/messenger/stb.), így már ezzel is időt takarítunk meg számodra, mely a fölösleges utazgatásokkal, várakozássokkal telne.


Itt található: Hungary

Eladó Irodamanager
Kategóriák , Címkék ,

Leírás

Készen állsz egy virtuális asszisztensre?

2* 30 perces tanácsadásom keretében segítek feltérképezni a jelenlegi helyzetedet és együtt átnézzük, hogy min, hogyan lenne érdemes változtatnod a hatékonyság jegyében.

( 1 vélemény ) Nézd meg az összes értékelést Nincsen még vélemény

Irodamanager szolgáltatásunk keretében online formában nyújtunk operatív vállalkozástámogatási szolgáltatásokat.

Tanácsadásunk keretében segítséget nyújtunk számodra a megfelelő virtuális asszisztens megtalálásához. Ehhez két ingyenes e-bookot is összeállítottunk, melyekből kiderül, hogy készen állsz e egy virtuális asszisztensre, valamint támpontokat kapsz a tökéletes virtuális asszisztens megtalálásához. Ezeken kívül érdemes követned a blogunkat is a témában, ahol rendszeresen jelennek meg cikkeink a virtuális asszisztensekről.

VA mentor szolgáltatásunk keretében összefogjuk és szakmailag támogatjuk a hazai virtuális asszisztens közösséget. Célunk, hogy magas minőségen szolgáltatást nyújtó virtuális asszisztensek szolgálják a hazai kkv szektort.

Szállítás részletei

Termék küldése innen: Hungary

No shipping rates are available for this product.

Az üzlet adatvédelmi és adatfeldolgozási feltételei:
(Megjegyzés: minden üzlet más- és más adatvédelemmel és feldolgozással működik. A Partnerer oldalon csak a kapcsolódást segítjük.. Megrendelés után átadjuk a megadott adatokat és azt a 3. félre bízzuk azután, amit azt a saját rendszerével feldolgoz. Az adatok megőrzéséről a Partnerer oldalon, az adatvédelmi leírásunkban tájékozódhatsz.)

https://www.irodamanager.hu/adatkezelesi-tajekoztato