“Külső szem” szolgáltatás

5000 Ft

Szolgáltatásunk keretében mint egy külső szem, működünk közre. Átnézzük, kijavítjuk az esetleges fogalmazási, gépelési hibákat, amiket Te, aki írtad a szöveget, esetleg nem veszel észre, hisz Te írtad és a Te fejedben összeállt a kép.
Segítünk, hogy valóban az kerüljön megfogalmazásra, amit Te szerettél volna.


Itt található: Hungary

Eladó Irodamanager
Kategória Címke

Leírás

Te is magad írod a posztjaidat, blogbejegyzéseidet? Jól tudjuk mennyire nehéz egy idő után a “dobozon kívülről” nézni saját dolgaidra.
Ezért alkottuk meg a “külső szem” szolgáltatásunkat.

Az általunk megadott ár az óradíjunk. Jelen szolgáltatásunk igénybevételére kérjen egyedi árajánlatot.

( 1 vélemény ) Nézd meg az összes értékelést Nincsen még vélemény

Irodamanager szolgáltatásunk keretében online formában nyújtunk operatív vállalkozástámogatási szolgáltatásokat.

Tanácsadásunk keretében segítséget nyújtunk számodra a megfelelő virtuális asszisztens megtalálásához. Ehhez két ingyenes e-bookot is összeállítottunk, melyekből kiderül, hogy készen állsz e egy virtuális asszisztensre, valamint támpontokat kapsz a tökéletes virtuális asszisztens megtalálásához. Ezeken kívül érdemes követned a blogunkat is a témában, ahol rendszeresen jelennek meg cikkeink a virtuális asszisztensekről.

VA mentor szolgáltatásunk keretében összefogjuk és szakmailag támogatjuk a hazai virtuális asszisztens közösséget. Célunk, hogy magas minőségen szolgáltatást nyújtó virtuális asszisztensek szolgálják a hazai kkv szektort.

Szállítás részletei

Termék küldése innen: Hungary

Ide:Hungary Free

Az üzlet adatvédelmi és adatfeldolgozási feltételei:
(Megjegyzés: minden üzlet más- és más adatvédelemmel és feldolgozással működik. A Partnerer oldalon csak a kapcsolódást segítjük.. Megrendelés után átadjuk a megadott adatokat és azt a 3. félre bízzuk azután, amit azt a saját rendszerével feldolgoz. Az adatok megőrzéséről a Partnerer oldalon, az adatvédelmi leírásunkban tájékozódhatsz.)

https://www.irodamanager.hu/adatkezelesi-tajekoztato