Nemzetközi csomag

5000 Ft

Több, mint 20 éves tapasztalatunk van német, angol nyelven történő ügyfélkommunikációban.
Jelen szolgáltatásunkkal azon kisvállalkozóknak kívánunk segíteni, akik számára fontos, hogy külföldi partnereikkel, ügyfeleikkel NE a Google translator segítségével kommunikáljanak.


Itt található: Hungary

Eladó Irodamanager
Kategória Címke

Leírás

Te is terjeszekdnél válllalkozásoddal külföld irányába, de meggátolnak a nyelvi akadályok?
Nemzetközi csomagunk keretében vállaljuk termék leírásaid angol, illetve német nyelvre fordítását; angol, német nyelven az e-maileid megválaszolását.

Az általunk megadott díj az óradíjunk, kérj egyedi ajánlatot.

( 1 vélemény ) Nézd meg az összes értékelést Nincsen még vélemény

Irodamanager szolgáltatásunk keretében online formában nyújtunk operatív vállalkozástámogatási szolgáltatásokat.

Tanácsadásunk keretében segítséget nyújtunk számodra a megfelelő virtuális asszisztens megtalálásához. Ehhez két ingyenes e-bookot is összeállítottunk, melyekből kiderül, hogy készen állsz e egy virtuális asszisztensre, valamint támpontokat kapsz a tökéletes virtuális asszisztens megtalálásához. Ezeken kívül érdemes követned a blogunkat is a témában, ahol rendszeresen jelennek meg cikkeink a virtuális asszisztensekről.

VA mentor szolgáltatásunk keretében összefogjuk és szakmailag támogatjuk a hazai virtuális asszisztens közösséget. Célunk, hogy magas minőségen szolgáltatást nyújtó virtuális asszisztensek szolgálják a hazai kkv szektort.

Szállítás részletei

Termék küldése innen: Hungary

Ide:Hungary Free

Az üzlet adatvédelmi és adatfeldolgozási feltételei:
(Megjegyzés: minden üzlet más- és más adatvédelemmel és feldolgozással működik. A Partnerer oldalon csak a kapcsolódást segítjük.. Megrendelés után átadjuk a megadott adatokat és azt a 3. félre bízzuk azután, amit azt a saját rendszerével feldolgoz. Az adatok megőrzéséről a Partnerer oldalon, az adatvédelmi leírásunkban tájékozódhatsz.)

https://www.irodamanager.hu/adatkezelesi-tajekoztato