Szerződésírás, szerződésvéleményezés

Vállaljuk a vállalkozási tevékenység során felmerült szerződés megírását (megbízás, vállalkozás, adásvétel, szerzői joggal kapcsolatos szerződés, bizomány, bérlet, fuvarozás, franchise, letét, kezesség, tartási szerződés stb.) és/vagy véleményezését. Igényeknek megfelelően különféle együttműködések, megállapodások szabályozásában is rendelkezésre állunk. A szolgáltatás díja egyedi megállapodás tárgya.


Itt található: Hungary

Eladó Partnerer.com Hivatalos Ügyvéd
Kategóriák , Címkék , ,

Leírás

Általános tapasztalat, hogy a magyar cégek a céges szerződések elkészítése és aláírása után fordulnak csak ügyvédhez, amikor már valamilyen vitás kérdés merül fel az adott szerződéses jogviszonyban. Ügyfeleinknek minden esetben azt ajánljuk, hogy a szerződés aláírása előtt kérje ügyvéd segítségét a szerződés véleményezésében, illetve a szerződésből fakadó kockázatok értékelésében. A legnagyobb biztonsággal azonban akkor lehet aláírni a szerződést, ha azt ügyvéd készíti elő.

( 0 ) elégedettség Nincsen még vélemény

Ügyvédi szolgáltatásaink díját egyedi megállapodás alapján, az adott ügy ismeretében tudjuk előzetesen jelezni Ügyfeleink számára.

Szállítás részletei

Termék küldése innen: Hungary

Ide:Hungary Free