Szövegírással, promócióval kapcsolatos kreatív feladatok ellátása

3500 Ft

A tartalommarketing mindent visz! Edukálni tudod a vevőidet, szakmai státuszodat erősíteni tudod általa, a Google is imádja…sorolhatnám még a tartalommarketing előnyeit, de a lényeg, hogy nagy mennyiségű szöveget kell írnod hozzá.
Nincs rá időd? Ötleted sincs a témákról? Vagy van, de nincs időd formázgatni, képet keresni hozzá, linkeket beszúrni, stb?
Ne fájjon a fejed emiatt! Én megírom/feltöltöm/formázom helyetted, sőt, még az sem gond, ha felmondod útközben a telefonodra a cikked vázlatát. Küldd el nekem, és én írásos formába öntöm publikálásra kész állapotban.
Ne hagyd, hogy az időhiány hátrább soroljon a Google találati listáján…szervezd ki az időrabló feladataidat nekem.

A promóció állandó tényező egy vállalkozó életében. Ma már nem elég egy pár soros akciós felhívás, sokkal inkább mutatós, design-os képekkel kell az érdeklődőket megfogni.
Promócióidat megfelelő kreativitással, közvetlen kommunikációval és mutatós képekkel spékelem meg; követve a jóval előttünk járó nyugati, vagyis inkább amerikai trendeket.​

Leírás

Szövegírás, korrektúrázás:

– már meglévő blogállomány feltöltése
– weboldal egyéb szöveges tartalmainak teljes mértékű feltöltése
– új blogbejegyzések rendszeres feltöltése képekkel, linkekkel közzétételre alkalmasan
– meghatározott kulcsszavak, tag-ek beállítása
– általad megírt cikkek, egyéb szövegek korrektúrázása, helyesírás-ellenőrzése
– hangfelvétel legépelése publikálásra kész állapotban
..és minden egyéb, számodra fontos teendő, ami itt nem szerepel.

Promóció építése:

– promóciós kép készítése a hirdetési közeg méretelvárásai szerint (facebook, instagram, pinterest, infographic, meghívó, plakát, stb.)
– promóció bevezetése a kívánt hirdetési felületeken
– promóció menedzselése a kívánt hirdetési felületeken (pl. közösségi médiában való kommunikálása, szakmai fórumokon való közzététele, stb.)
– promóció kezelése a weboldalon/webshopon
– határidejének lejáratakor a promóció megszüntetése

Az ár bruttó órabér, 3500Ft-tól értendő. Nézd meg csomagajánlataimat weboldalamon: www.azadminisztrator.hu

( 1 vélemény ) Nézd meg az összes értékelést

Posted on 2018-03-21 by A balkáni webes kapocs


Hiszem, hogy a kötelező dolgok az életben nem kell, hogy megnehezítsék mindennapjainkat, csak meg kell találnunk a megoldást és a velünk együttműködő embereket, akikkel egy egészt, egy jól és hatékonyan működő vállalkozást alkotunk.​ Ha megkeresel, egy megbeszélést mindenképpen tartanunk kell. Ehhez nem feltétlenül kell, hogy személyesen találkozzunk, a munkát egy telefon vagy skype beszélgetés után már el is kezdhetjük. Ha van már egy program, felület vagy bármilyen lista, amiben már elkezdtél adminisztrálni, fontos, hogy megismerhessem azt a rendszert, amivel dolgozol, ezért annak használatát, “műhely titkait” át kell adnod nekem. Én maximálisan alkalmazkodom Hozzád, hiszen a Te nyilvántartásod, a Te rendszered, Neked kell tudni majd kiigazodni rajta és hasznossá tenni a munkádban. Az sem akadály, ha még csak most indulsz az online piacon vagy bármely területen és nincs még kiforrott, kialakult rendszered, csak elméletben tudod, hogy mit, hogyan szeretnél. Én tudok Neked az induláshoz maximális hátteret biztosítani, van elég rutinom, tapasztalatom, hogy melyek az átlátható és hasznos listák, információk. Működés közben úgyis alakulni fog minden, a kezdeti tanácstalanság nem lehet Számodra akadály – velem :-) Ha tehát szükséged van egy profi, rugalmas és megbízható Adminisztrátorra, – aki kicsit több is, mint “csak” Adminisztrátor -, akkor keress meg, és leveszem a terhet a válladról. Adminisztrációd teljes mértékben rám bízhatod, promócióidat megfelelő kreativitással, közvetlen kommunikációval és mutatós képekkel spékelem meg; követve a jóval előttünk járó nyugati, vagyis inkább amerikai trendeket.​ Mottóm: Nem kell egyedül viselned a terheket…a munkamegosztás minden esetben produktivitást eredményez!

Szállítás részletei

Termék küldése innen: Hungary

Ide:Hungary Free

Az üzlet adatvédelmi és adatfeldolgozási feltételei:
(Megjegyzés: minden üzlet más- és más adatvédelemmel és feldolgozással működik. A Partnerer oldalon csak a kapcsolódást segítjük.. Megrendelés után átadjuk a megadott adatokat és azt a 3. félre bízzuk azután, amit azt a saját rendszerével feldolgoz. Az adatok megőrzéséről a Partnerer oldalon, az adatvédelmi leírásunkban tájékozódhatsz.)

http://azadminisztrator.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/